KẾT QUẢ ĐÊM CHUNG KẾT CUỘC THI TRANH BIỆN BẰNG TIẾNG ANH DÀNH CHO HỌC VIÊN CÁC TRƯỜNG, HỌC VIỆN CAND 2023

English caption below

Đêm chung kết Cuộc thi Tranh biện bằng tiếng Anh dành cho học viên các trường CAND năm 2023 đã diễn ra vô cùng tốt đẹp, với kết quả vô cùng xứng đáng. BTC xin phép được gọi tên những nhà vô địch năm nay:

GIẢI NHẤT: Học viện An ninh nhân dân

GIẢI NHÌ: Học viện Quốc tế

GIẢI BA: Trường Đại học An ninh nhân dân

️🏅GIẢI KHUYẾN KHÍCH: Học viện Cảnh sát nhân dân & Trường Đại học Cảnh sát nhân dân

️🎖️ ĐỘI THI ĐƯỢC YÊU THÍCH NHẤT: Học viện Cảnh sát Nhân dân

️🎖️GIẢI TRANH BIỆN VIÊN XUẤT SẮC NHẤT: Lê Vân Hà – Học viện Quốc tế

Một lần nữa, xin chúc mừng các nhà vô địch vì hành trình chinh phục đầy nỗ lực và xứng đáng.

Đồng thời, BTC xin gửi lời chúc mừng tới toàn bộ các đội thi tham gia Cuộc thi. Cảm ơn tất các bạn, và hẹn gặp lại tại mùa sau với những phần thi bùng nổ hơn nữa!

————————————-

RESULTS OF THE FINAL NIGHT OF THE ENGLISH DEBATE COMPETITION FOR STUDENTS OF MPS INSTITUTIONS 2023

The final night of the English Debate Competition for MPS Institutions’ students in 2023 took place exceptionally well, with highly worthy results. The organizers would like to name this year’s champions:

️🥇 CHAMPION: Pepple’s Security Academy

️🥈 SECOND PLACE: Academy of International Studies

️🥉 THIRD PLACE: People’s Security University

️🏅 CONSOLATION PLACE: People’s Police Academy & People’s Police University

️🎖️ MOST POPULAR TEAM PRIZE: People’s Police Academy

️🎖️OUTSTANDING DEBATER: Ha Le Van – AIS

Once again, congratulations to the champions for their effortful and worthy journey of conquest.

At the same time, the organizers would like to congratulate all teams participating in the Contest. Thank you all, and see you next season with even more exciting competitions!